ČLANOVI ŽIRIJA 6. MISTER VORKY FESTIVALA

GOCE CVETANOVSKI

Nagrađivani reditelj i producent iz Makedonije. Od 1998. godine živeo je u Parizu, gde je pohađao studije filma. Režirao i producirao oko 20 kratkih filmova, prikazanih na preko 100 filmskih festivala u svetu. Kao veliki ljubitelj stripova, 2014. godine postao je suosnivač izdavačke kuće za stripove „Komic Brew“ sa sedištem u Škotskoj. Godine 2015. postaje kreativni direktor Lynx studija i vraća se u Makedoniju da živi svoj san i radi u 2D studiju animacije. U ovom trenutku, Goce priprema početak proizvodnje prvog makedonskog  dugometražnog animiranog filma,“Džon Vardar protiv galaksije”.DRAGAN DIMČIĆ

Rođen 24.12.1967. u Beogradu. Diplomirani filmski i TV montažer Fakulteta dramskih umetnosti i magistar višemedijske umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu. Od 2003. godine je predavač na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva a od 2018. je i vanredni profesor na Katedri Montaže na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Autor i montažer video radova i filmskih instalacija, kao i tekstova o montaži i filmskom jeziku.
IVAN RAMLJAK

Rođen 25.8.1974. u Zagrebu. U profesionalnom životu je pokrenuo po jedan studentski radio, kulturni klub i filmski festival, organizovao mnoštvo koncerata i filmskih projekcija, snimio desetak filmova koji su bili prikazivani na stotinjak festivala širom sveta i napisao parstotina filmskih kritika. Radio je i kao novinar i urednik za mnoge štampane medije. Trenutno kurira Kratki utorak u kinu Tuškanac u Zagrebu, umjetnički je direktor Tabor Film Festivala i radi na nekoliko novih filmova.